Alakorkalontie 6, 96300 ROVANIEMI  
020 781 5788  |  ARK. 07.30 – 16.00

Hyvää pääsiäistä!

Olemme lomalla

29.3. – 7.4.2024

Lämmitä autosi vaivattomasti Webasto vesilämmittimellä

Webaston vesilämmittimet sopivat niin pienten kuin suurtenkin autojen tehokkaaseen ja turvalliseen lämmittämiseen. Muista, että meiltä saat myös autolämmittimen asennuksen sekä kätevät kauko-ohjaimet ja ajastimet – laske Webaston hinta asennuksineen.

Webasto vesilämmitin on varmatoiminen autolämmitin, jonka avulla lämmität sekä auton moottorin että ohjaamon. Vesilämmitin kierrättää jäähdytysnestettä lämmönvaihtimen avulla lämpenevässä moottorijärjestelmässä, minkä jälkeen lämpöä puhalletaan auton omalla lämmityslaitteella sisätiloihin.

 

Webasto Thermo Top Evo 4

Webasto Thermo Top EVO 4 sopii pieniin autoihin alle 1,8 l moottorilla. Lämmitin antaa haluttaessa lisälämpöä napin painalluksella myös ajon aikana. Lämmittimen ohjaimeksi voi valita digitaalisen vuorokausiajastimen, Multicontrol ajastimen, Telestart T91 tai Telestart T100HTM kauko-ohjaimen, Thermo Call 4 tai ThermoConnect puhelinohjauksen.

Webasto Thermo Top Evo 5

Webasto Thermo Top EVO 5 sopii suuriin ja keskikokoisiin autoihin yli 1,8 l moottorilla. Lämmitin antaa haluttaessa lisälämpöä napin painalluksella myös ajon aikana. Lämmittimen ohjaimeksi voi valita digitaalisen vuorokausiajastimen, Multicontrol ajastimen, Telestart T91 tai Telestart T100HTM kauko-ohjaimen, Thermo Call 4 tai ThermoConnect puhelinohjauksen.

Webasto Thermo Top Evo 5+

Webasto Thermo Top EVO 5+ sopii edustusluokan autoihin, suuriin ja keskikokoisiin autoihin yli 1,8 l moottorilla. Noin 30 % nopeampi lämpeneminen kuin 5 kW -mallissa. Lämmitin antaa haluttaessa lisälämpöä napin painalluksella myös ajon aikana. Lämmittimen ohjaimeksi voi valita digitaalisen vuorokausiajastimen, Multicontrol ajastimen, Telestart T91 tai Telestart T100HTM kauko-ohjaimen, Thermo Call 4 tai ThermoConnect puhelinohjauksen.

 

Webasto Thermo Pro 50 Eco

Thermo Pro 50 Eco on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kevyissä kuorma-autoissa ja kevyissä ja keskikokoisissa hyötyajoneuvoissa.

Lämmitin lämmittää moottorin polttoainetta säästävään toimintalämpötilaan jo ennen käynnistämistä. Lämmittimen innovatiiviset ominaisuudet auttavat saavuttamaan ja pitämään yllä mukavan lämpötilan sisätiloissa ajotaukojen aikana ja kun moottori ei ole käynnissä.

 

Webasto Thermo Pro 90

Thermo Pro 90 on suunniteltu erityisesti käytettäväksi raskaissa hyöty- ja erikoisajoneuvoissa sekä minibusseissa.

Uudet toiminnot kuten korkean paikan kompensointi, Arctic Start ja portaaton tehonsäätö mahdollistavat uusia sovelluksia äärimäisissä olosuhteissa. Pienen energiankulutuksen ja hiljaisen käyntiäänen ansiosta taloudellinen ja ympäristöystävällinen.

 

Webasto Thermo Pro 120 / 150

Thermo Pro 120 / 150 Suurten veneiden ja moottoreiden lämmitykseen sekä ohjaamo- ja kuormatilojen lämmitykseen

Moottoria säästävä, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas. Vankan teknologiansa ja rakenteensa ansiosta uusi Thermo Pro 120 / 150 tarjoaa 12 ja 15kW lämmitysteho luokassa optimaaliset edellytykset keskisuurilla ja suurilla moottoreilla varustettujen ajoneuvotyyppien lämmitykseen.

Webasto Thermo 230/300/350

Thermo Pro 50 Eco on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kevyissä kuorma-autoissa ja kevyissä ja keskikokoisissa hyötyajoneuvoissa.

Thermo-sarjan tehokkaat vesilämmittimet lämmittävät suuret moottorit jo ennen käynnistystä toimintalämpötilaan. Reittiliikenteen linja-autoissa ja tilauslinja-autoissa matkustajatilat voidaan lämmittää miellyttävään lämpötilaan pidempikestoisten seisonta-aikojen jälkeen ilman moottorin käynnistämistä. Moottorivaunujen ja veturien moottorit esilämmitetään ennen käynnistystä. Näin varmistetaan hyvä käyttövalmius sekä pidempi käyttöikä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.