Alakorkalontie 6, 96300 ROVANIEMI  
020 781 5788  |  ARK. 07.30 – 16.00

Ilmastoinnin täyttöhuolto on ajankohtaista!

Eberspächerin laadukkaat vesilämmittimet auton lämmittämiseen

Meiltä kattava valikoima Eberspächer-vesilämmittimiä erikokoisiin autoihin ja ajoneuvoihin. Meiltä saat myös lämmittimen asennuksen sekä erilaisia kauko-ohjaimia ja ajastimia, joiden avulla teet lämmittimen käytöstä entistäkin vaivattomampaa.

Eberspächer-vesilämmitin on tehokas autolämmitin, joka lämmittää sekä moottorin että ohjaamon. Vesilämmitin kierrättää jäähdytysnestettä auton moottorijärjestelmässä, jota lämmönvaihdin lämmittää. Tämän jälkeen lämmin ilma puhalletaan auton oman lämmityslaitteen avulla auton sisätiloihin.

Eberspächer Hydronic B5WSC / D5WSC

Eberspächer, Eberi Hydronic B5WSC / D5WSC sopii suuriin ja keskikokoisiin autoihin yli 1,8 l moottorilla.


Eberspächer Hydronic S3 B4E / D4E

Eberspächer, Eberi Hydronic S3 Economy B4E / D4E sopii pieniin autoihin

Edut


Eberspächer Hydronic S3 D5 / D6 Commercial

Eberspächer, Eberi Hydronic S3 D5 / D6 sopii kevyt kuorma-autohin ja työkoneisiin.

Edut


Eberspächer Hydronic S3 D5 / D6 Commercial

Eberspächer, Eberi Hydronic S3 D5 / D6 sopii kevyt kuorma-autohin ja työkoneisiin.

Edut


Eberspächer Hydronic M8 / M10 / M12

Eberspächer, Eberi Hydronic M8 / M10 / M12, Isojen veneiden ja kuorma-autojen sekä työkoneiden moottorit ja ohjaamot.

Luotettava vesilämmitin, moottoreiden sekä sisätilojen lämmittämiseen. Asennusvalmiiseen pakettiin tarvitaan lisäksi perusasennussarja ja tankkiotin tai veneasennustarvikkeet. Asennuspaikasta ja käyttötarkoituksesta riippuen lisävarusteena on saatavana laaja valikoima asennustarvikkeita, mm. viikkoajastin, puhelinohjaus.


Eberspächer Hydronic L16 / L24 / L30 / L35

Eberspächer, Eberi Hydronic L16 / L24 / L30 / L35, Isojen veneiden, kuorma-autojen, bussien ja työkoneiden moottorit ja sisätilat.

Luotettava vesilämmitin, isojen moottoreiden sekä sisätilojen lämmittämiseen. Asennusvalmiiseen pakettiin tarvitaan lisäksi asennustarvikkeet ja vesipumppu. Asennuspaikasta ja käyttötarkoituksesta riippuen lisävarusteena on saatavana laaja valikoima asennustarvikkeita
Ota yhteyttä

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.